AK Partili vekil Metin Bulut'tan helallik mesajı!

2023 Genel Seçimlerinde aday adaylık başvurusu yapmayan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut vatandaşlardan helallik istedi.

AK Partili vekil Metin Bulut'tan helallik mesajı!

Elazığ'da yayım yapan özel bir televizyon programına konuk olan AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut gündeme dair açıklamalarda bulunurken neden yeniden milletvekilliği için başvurmadığını da açıkladı.

Vekil Bulut Elazığ halkının yeni yüzler görmek istediğini vatandaşın gönlünden de bir taze kan geçtiğini hissettiği için aday adaylık için başvurmadığını bundan sonraki süreçte Genel Merkez'de yine Elazığ için çalışmalarını yürüteceğini belirtti.

Mal varlığını konusuna değinerek, mal varlığının artmadığını tam aksine azaldığını, hiçbir siyasetçinin vekil olduktan sonra mal varlığının artmayacağını hatta azalma olacağını dile getiren Vekil Metin Bulut bununla ilgili söylenenlerin ailesi ve yakın çevresindekileri üzdüğünü belirterek hepsinden helallik istedi. Eğer Elazığ halkının kalbini kırdıysak helallik istiyorum diyen Vekil Bulut sosyal medya hesabından paylaşım yaparak hakkınızı helal edin dedi.

Vekil Metin Bulut'un "Elazığ Kamuoyuna" başlığıyla yapmış olduğu paylaşımında;

"Başlayan her şey günün birinde biter. Kendi tercihimle 28. Dönem milletvekilliği için başvuru yapmadım. Bu kararı almamda kamuoyunun yeni yüzler görmek istemesinin etkisi büyük oldu. Doğru zamanda başlamak kadar doğru zamanda bırakmak da önemlidir. 

Milletvekili olarak Elazığ’a hizmet etmek için canla başla çalıştım. Bundan sonra da aynı hassasiyeyle memleketim için çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğim. 

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanınız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın ve partimin emrinde ilk günki aşkla, canla başla davam için çalışacağımın bilinmesini istiyorum.

Ben bu şehrin evladıyım. Elazığ için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadım. 

Hemşehrilerimden, dostlarımdan, teşkilat mensuplarımızdan, gençlerimizden, hanım kardeşlerimden, basın mensubu arkadaşlarımdan helallik istiyorum. Hakkınızı helal edin!" ifadelerini kullandı.