'Afişler bilinçli bir şekilde kaldırıldı'

Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Elazığ Belediyesi İtfaiye Amirliği ekiplerinin şehrin üç farklı noktasına asılan seçim pankartlarının kaldırıldığını iddia ederek bir açıklama yaptı.

'Afişler bilinçli bir şekilde kaldırıldı'

Abdullah Akın, Saadet Partisi tarafından Mustafapaşa Mahallesi, Gazi Caddesi ve Vali Fahribey Caddesi'ne asılan seçim afişlerinin bilinçli bir şekilde kaldırıldığını belirtti.

'Afişler bilinçli bir şekilde kaldırıldı'

Akın, yaptığı açıklamada, "Neredeyse tüm Elazığ’da Şahin Şerifoğulları da dahil tüm adayların resmi dururken, hatta bazı binalarda bazı siyasilere ait senelerce asılı posterler varken özellikle benim posterlerimin kaldırılmasını ne tür bir endişe yaptırmıştır? Öyle sanıyorum ki neredeyse tüm mahallelerde bulunan yollardaki çukurları, merkezdeki harabe binaları, suları sürekli kesilen mahalleleri, 30 bin kayıtlı işsiz gencin problemlerini, bu şekilde örtmeye çalışıyor!" dedi.

'Afişler bilinçli bir şekilde kaldırıldı'

Akın, açıklamasında Elazığ'da yaşanan sorunları ve projelerini vurgulayarak, "Kamuoyu ile paylaştığımız 40 stratejik ve 10 tamamlayıcı olmak üzere 50 projeyi hayata geçirip inşallah Elazığ’ı bölge lideri konumuna taşıyarak hemşehrilerimizin kaynaklarını hemşehrilerimize kazandıracağım." ifadelerini kullandı. Aynı zamanda seçim çalışmalarına daha büyük bir kuvvet ve özveriyle devam edeceklerini belirtti.