Abla ne yaptın sen! SKM açılışı mitinge dönüştü

Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'ın Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Yoğun bir katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen açılış töreninde vatandaşlar 'O sene bu sene' diyerek slogan attılar.

Abla ne yaptın sen! SKM açılışı mitinge dönüştü

Elazığ’dan Bağımsız Milletvekilli Adaylığını açıkladıktan sonra gittiği her platformda büyük bir coşkuyla karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık’ın Seçim Koordinasyon Merkezi de büyük bir coşkuyla açıldı.

Abla ne yaptın sen! SKM açılışı mitinge dönüştü

Genç yaşlı kadın erkek büyük bir katılımın yaşandığı SKM açılışı adeta mitinge döndü. Vatandaşlar dakikalarca Prof. Dr. Yasemin Açık’la ilgili sloganlar attı. “Elazığ seninle gurur duyuyor” sloganları ile karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık alanda kendisini bekleyen vatandaşlarla buluştu.

Abla ne yaptın sen! SKM açılışı mitinge dönüştü

PROF. DR. AÇIK: “ŞEREF VERDİNİZ”

Büyük bir coşku ve sevgi seli içerisinden geçerek kürsüye çıkan Prof. Dr. Yasemin Açık, “Sizlerden aldığımız güçlü destekle Elazığ Bağımsız milletvekili adayı olarak çıktığımız bu yolda, bugün burada sizlerle birlikte Seçim Koordinasyon Merkezini açacağız. Hoş geldiniz, şeref verdiniz”

Şehrin ortak aklının SKM açılışında attığını belirten Prof. Dr. Yasemin Açık, “Bu şehirde doğan, bu şehirde yaşayan ve yatırımlarını, akademik ve sivil topum örgütü çalışmalarını bu şehirde yapan Elazığ aşığı bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bizim Elazığ aşkımız ve sevdamız sözde ve sloganda değil, özde ve yürekte olan bir sevdadır; Bu sevdaydı,  yatırımlarımızı bu aziz şehre yaptıran. Bu sevdaydı, 5 bin dolayında hemşerimizin istihdamıyla şehrimize değer katan. Şimdi, bu sevdamızı ve Elazığ aşkımızı sizlerle birlikte daha da büyütmek ve şehre her alanda hizmete dönüştürmenin heyecanını yaşıyoruz. Şimdi, yeni hedeflere ve yeni hizmetlere koşmanın güçlü adımlarını atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Abla ne yaptın sen! SKM açılışı mitinge dönüştü

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2