81 araç ve 99 kişi ile çalışmalar sürüyor!

Elazığ'da etkili olan kar yağışı, 17 köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler, 81 araç ve 99 kişi ile kapalı yolları açma çalışmalarını sürdürüyor.

81 araç ve 99 kişi ile çalışmalar sürüyor!

METEOROLOJİ UYARILARININ ARDINDAN KAR YAĞIŞI

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından Elazığ'ın ilçeleri ve yüksek kesimlerinde kar yağışı etkisini gösterdi. Kar yağışının etkisiyle Alacakaya, Baskil, Maden, Karakoçan, Palu ve Sivrice ilçelerinde toplam 17 köy yolunun ulaşıma kapandığı belirlendi.

VALİLİK KOORDİNASYONUNDA KARLA MÜCADELE

Valilik koordinasyonunda İl Özel İdare Genel Sekreterliği'ne bağlı karla mücadele ekipleri, kar yağışı nedeniyle kapanan 17 köy yolunu açmak için harekete geçti. Ekipler, 81 araç ve 99 kişiyle birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisinde karla mücadeleyi sürdürüyor.

ULAŞIMA KAPANAN YOLLAR

Elazığ'ın ilçelerine bağlı köy yollarındaki kapanan 17 yolun Alacakaya'da 2, Baskil'de 1, Maden'de 5, Karakoçan'da 3, Palu'da 1 ve Sivrice'de 5 olduğu bildirildi. Ekipler, ulaşımın aksamaması için özveriyle çalışarak yolları açma çabasını sürdürüyor.

VATANDAŞLARA ULAŞIM UYARISI

Kar yağışının etkisiyle ulaşıma kapanan bölgelerde yaşayan vatandaşlara, yetkililer tarafından dikkatli olmaları ve resmi kurumların açıklamalarını takip etmeleri çağrısında bulunuldu. Karla mücadele ekiplerinin özverili çalışmalarıyla, ulaşımın en kısa sürede normale dönmesi hedefleniyor.