Vali Sonel'den Öğrencilere Bal Sözü

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un öğrencilere okullara başladıktan sonra 40 dakikalık teneffüs sözünün ardından Tunceli Valisi Tuncay Sonel de öğrencilere munzur balı sözü verdi.

Vali Sonel'den Öğrencilere Bal Sözü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk önceki gün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, öğrencilere 40 dakikalık teneffüs müjdesi vererek “Çocuklar evde sıkıldığınızı, okulu özlediğinizi biliyorum. Buradan söz olsun, okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” demişti. 

Bakan Selçuk’un bu açıklamasının ardından Tunceli Valisi Tuncay Sonel de öğrencilere munzur balı sözü verdi. Vali Sonel, Bakan Selçuk’un paylaşımını alıntılayarak “Okula döndüğümüz gün ilk teneffüs 40 dakika ise; Munzur’un Şehri Tunceli’den, 81 ilimizden 81 okulumuzdaki öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ikram edilmek üzere göndereceğimiz Tunceli Balımız çocuklarımıza ve öğretmenlerimize şifa olur inşallah...” dedi.

Haber Detay Görseli