Taraftardan "Transfer" tepkisi

Elazığspor Kulübü Başkanı Hacı Murat Yümlü, günler öncesinde bir çok oyuncuyu Elazığ'a getireceğini açıklamasına rağmen henüz transferde somut bir adım atılmadı. Duruma taraftarlar tepki gösterdi.

Taraftardan &quotTransfer" tepkisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor Kulübü’nde henüz transfer tahtası açılmadı. Transfer tahtasının açılabilmesi adına yaklaşık 4 Milyon TL’lik bir kaynağa ihtiyaç duyulduğu belirtilirken bu konuda çalışmaların da devam ettiği dile getirildi.

WANDERLEY VE STEFANO GIACOMELLI İSİMLERİ DOĞRULANMADI

Henüz transfer tahtası açılmamasına rağmen yönetim kurulu transfer çalışmalarına da devam ediyor. Teknik Direktör sorununu Orhan Kaynak ile çözen temsilcimiz hem yabancı hem de yerli bazı oyuncularla temas halinde. Yabancı oyuncuların başında da Wanderley ve Stefano Giacomelli isimleriyle görüşüldüğü iddia ediliyor. Bu iki isim de kulüp tarafından doğrulanmadı. Ayrıca bordo-beyazlı kulübün Elaziz Belediyespor’dan Ogün Karakaya, Sakaryaspor’dan Cenk Kaplan ve Bugsaşspor’dan Yavuzhan Keleşoğlu ile temasta olduğu öne sürüldü.

BAŞKAN YÜMLÜ FUTBOLCULARLA ELAZIĞ’A GELECEK

Temsilcimizde yarın Elazığ’a bir çok futbolcunun geleceği iddia edildi. Elazığspor Kulübü’ne yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre 10’nun üzerinde futbolcu ile görüşülürken anlaşma da sağlandı. Eğer büyük bir aksilik olmadığı takdirde Başkan Hacı Murat Yümlü ve oyuncuların ilimize gelerek kamuoyuna transferlerin tanıtılacağı kaydedildi.

TARAFTARDAN “TRANSFER” TEPKİSİ

Öte yandan transferde geç kalan bordo-beyazlılarda taraftarlar da seslerini yükseltmeye başladı. Diğer kulüpler harıl harıl transferlerini gerçekleştirirken henüz bu konuda somut bir adım atılmaması taraftarları endişeye sevk ediyor. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Efsaneler Taraftar Grubu Başkanı Serkan Çayır; “Salı günü 4-5 futbolcuya imza attıracağız denildi. 2 gün geçti ortada ne futbolcu ne de imza var. Burası 1. Lig. Kolay bir lig değil. İsmi geçen kaleci Ogün’le, stoper Cenk Kaplan’la, sol bek Yavuzhan Keleşoğlu’yla olmaz bu işler Burası TFF 1.lig. 2. ligden, 3. ligden transfer yapmakla olmaz. Bu ismi geçen futbolcular o kadar iyiyse diğer takımlar niye almıyor?  Yapılacaksa sezon başı iyi transferler yapılır, iyi takım kurulur. Devre arası transfer yapmaya gerek kalmaz. Biraz gerçekçi olursak, biz bu ismi geçen oyuncularla ligde kalmaya oynarız. Şampiyonluk hayal olur. Bu şekilde devam edilirse 5. 6. hafta stadyumda homurdalanmalar olur, istifa sesleri yükselir.”diyerek tepki gösterdi.

GÜNLER GEÇTİ AMA TRANSFERDEN SES SEDA YOK

Öte yandan Başkan Hacı Murat Yümlü tarafından transferle ilgili bir çok görüşme gerçekleştirildi ancak bu görüşmelerin bazılarından sonuç alınamadı. Başkan Yümlü daha önce forvet konusunda Kanadalı bir oyuncu ile anlaşılma aşamasında olunduğunu söylerken, 6’ya yakın oyuncuyu birkaç gün önce ilimize getireceğini kaydetmişti. Bu açıklamalarının ardından günler geçmesine rağmen Başkan Hacı Murat Yümlü ve mevcut yönetim transferde henüz somut bir adım atamadı. Ayrıca kamuoyunda ismi geçen oyuncuları da taraftarlar yetersiz buluyor. Ayrıca Başkan Yümlü Muhammed İldizi’i Giresunspor’a kaptırırken, Diarra ile görüşeceğini söylemişti. Bunun yanı sıra Orhan Şam ve Ahmet Sabri Fener ile de anlaşma sağlanamamıştı.

İbrahim KARAKULAK