Sivrice'de Aileler ve Öğrenciler Aynı Sahada! Hazarbaba Projesiyle Spor Dolu Gün!
Elazığ'ın Sivrice ilçesinde yürütülen 'Hazarbaba'da Spor ve Sağlıklı Yaşam Projesi' kapsamında öğrenciler, veliler ve öğretmenler futbol maçı yaptı. Dostluk havasında geçen karşılaşma renkli görüntülere sahne oldu.
Elazığ’ın Sivrice ilçesinde devam eden “Hazarbaba’da Spor ve Sağlıklı Yaşam Projesi” kapsamında öğrenciler, veliler ve öğretmenler dostluk maçı yaptı. Etkinlikte hem sporun hem de aile bağlarının güçlendirilmesi amaçlandı.
Hazarbaba Projesi Aile Yılı’na Dikkat Çekti
Sivrice İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, sağlıklı yaşamı teşvik ederken aile bireyleri arasında dayanışmayı artırmayı hedefliyor.
Ekim ayının “Aile Yılı” olarak ilan edilmesi dolayısıyla proje kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenlendi. İlçede gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler, aileleri ve öğretmenler bir araya gelerek futbol oynadı.
Başlama Vuruşunu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaptı
Etkinliğin açılışında Sivrice İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdal Akdemir, başlama vuruşunu yaptı. Karşılaşmada rekabetten çok dostluk ve birliktelik ön plandaydı. Veliler ile öğrencilerin birlikte sahaya çıkması, izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Aileler ve Öğrencilerden Büyük Mutluluk
Aileleri ve öğretmenleriyle aynı takımda oynayan öğrenciler, unutulmaz bir gün geçirdi. Karşılaşmada neşe dolu anlar yaşanırken, izleyicilerden alkışlar eksik olmadı. Etkinlik sonunda tüm katılımcılara teşekkür eden Akdemir, bu tür faaliyetlerle çocukların hem bedensel hem de sosyal yönden gelişimini desteklemeye devam edeceklerini belirtti.