Prof. Dr. Kaynak: 'Ayfer Hoca ile Gurur Duyuyorum!'
Üsküdar Üniversitesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak, Fırat Üniversitesi akademisyeni Dr. Ayfer Hatipoğlu'na destek verdi. Hatipoğlu'nun en çalışkan öğrencilerinden biri olduğunu vurgulayan Prof. Kaynak, 'Benim için Ayfer, vali beyin eşi değil vali bey Ayfer hocanın eşidir' dedi.
Türkiye’nin önde gelen saygın akademisyenlerinden, Üsküdar Üniversitesi İnsani ve Toplum Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak, bir paylaşım yaparak Dr. Ayfer Hatipoğlu’nun en çalışkan öğrencilerinden biri olduğunu vurguladı.
“Ayfer Hocamla Her Zaman Gurur Duydum”
Prof. Dr. Deniz Ülke Kaynak, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Dr. Ayfer Hatipoğlu hakkında şu ifadelere yer verdi:
“Ayfer Hatipoğlu doktora sınıfımdaki en iyi, en çalışkan öğrencilerimden biriydi. Kendisi ile her zaman gurur duydum. Başarılı çalışmalarına devam etmesini diliyorum. Benim açımdan Ayfer, vali beyin eşi değil; vali bey Ayfer hocanın eşidir. Kız tarafıyız ne de olsa...”
Akademik Başarılarıyla Dikkat Çekiyor
Psikoloji alanında önemli çalışmaları bulunan Dr. Ayfer Hatipoğlu, uyguladığı projeler ve akademik birikimiyle hem Fırat Üniversitesi hem de Elazığ için önemli bir kazanım olarak görülüyor. Hatipoğlu’nun liyakati ve akademik birikimi, meslektaşları ve öğrencileri tarafından da sıkça takdir ediliyor.
Elazığ’da Takdirle Karşılandı
Prof. Kaynak’ın bu açıklaması, Elazığ’da da geniş yankı buldu. Vatandaşlar, başarılı bir akademisyenin sadece eşinin makamıyla değil, kendi liyakatiyle anılması gerektiğini belirterek Dr. Hatipoğlu’na destek mesajları paylaştı.