Milli Takım'ın yeni görevi Elazığ'dan
Elazığlı antrenör Abdullah Barış, U21 Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda Milli Takım'ın antrenör kadrosunda yer alarak şehre gurur yaşattı.
Elazığ taekwondo camiası, hafta sonuna sevindiren bir haberle girdi. Kentte yıllardır sporcu yetiştiren ve adını duyurmuş antrenörlerden Abdullah Barış, Milli Takım’ın antrenör ekibine çağrıldı.
Barış, Kosova’nın başkenti Priştine’de yapılacak U21 Ümitler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye adına ring kenarında görev üstlenecek. Kısacası, bu kez sporcularını değil, Milli Takım’ı yönlendirmek için sahada olacak.
Elazığ’da yetişmiş bir ismin böyle üst düzey bir turnuvada yer alması, şehirdeki spor çevrelerinde haklı bir gurur yarattı. Hem kariyerinde önemli bir adım hem de Elazığ’ın adının uluslararası arenada duyulması açısından değerli bir gelişme olarak görülüyor.
Şehirde herkes, Abdullah Barış’ın bu görevde başarılı olacağına inanıyor ve Milli Takım’la birlikte Avrupa Şampiyonası’ndan iyi haberler bekliyor.