İl Müftülüğünden merhum Nazırlı için anma programı

Kanaat Önderi Merhum Hafız Abdullah Nazırlı vefatının birinci yıl dönümünde Elazığ İl Müftülüğü tarafından anılacak. Merhum Nazırlı için 11 Şubat Cuma günü akşam ve yatsı namazı arası İzzetpaşa Camii'nde, Kur'an-I Kerim ve hatim duası okunacak.

İl Müftülüğünden merhum Nazırlı için anma programı

Kanaat önderi Merhum Hafız Abdullah Nazırlı vefatının birinci yıl dönümünde Elazığ İl Müftülüğü tarafından anılacak. Merhum Nazırlı için 11 Şubat Cuma günü akşam ve yatsı namazı arası İzzetpaşa Camii'nde, Kur'an-ı Kerim ve Hatim Duası okunacak düzenlecenek.

Haber

Elazığ İl Müftülüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Hafız Abdullah Nazırlı'nın ebedi âleme irtihalinin 1.yıldönümü münasebetiyle 11 Şubat Cuma günü akşam ve yatsı namazı arası İzzetpaşa Camii'nde, Kur'an-ı Kerim ve Hatim Duası okunacaktır. Programa tüm halkımız davetlidir” denildi.

Merhum Hafız Abdullah Nazırlı vefatının birinci yıl dönümü