Hacı Arif Turgut: Yeni bir takım oluşturduk
Elaziz Belediyespor'da Teknik Patron Hacı Arif Turgut yeni bir oluşum içerisinde olduklarını ifade ederken, transfer konusunda da görüşlerini belirtti. Turgut ayrıca ligde ilk iç saha maçı olan Tepecikspor karşılaşmasını da değerlendirdi.
Kupada Diyarbakır temsilcisine farklı mağlup olan ve ligde ilk iç saha maçında Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak olan Elaziz Belediyespor’da Teknik Patron Hacı Arif Turgut, açıklamalarda bulundu.
“DİYARBEKİRSPOR’A KARŞI ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”
Öncelikli olarak Diyarbekirspor mücadelesini değerlendiren Turgut; “Yakın bir süre önce lig maçı oynamıştık. Hemen ardından kupada müsabakaya çıktık. İki maçın üst üste gelmesiyle birlikte futbolcuların üzerinde de yorgunluğun olması belliydi zaten. Biz Diyarbekirspor’a karşı elimizden geleni yaptık. Karşılaşmada zaman zaman bireysel hatalar yaptık. Bu sorunların üstesinde gelebilmek için yoğun bir şekilde çalışacağız ve bir daha inşallah bu tür hataları tekrarlamayacağız.”dedi.
“HEDEFLERİMİZ DOĞRULTUSUNDA DA ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Ligdeki hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan Hacı Arif Turgut, ligi bitirebilecekleri en iyi yerde bitirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Turgut; “Hedef koyarken her zaman erişilebilir bir hedef koymak gerekiyor. Biz geçtiğimiz sezon mücadele eden ekibi elimizde tutamadık. Özellikle 5-6 tane futbolcunun kalmasını istiyorduk ancak bu oyuncular kulübümüzden ayrıldı. Yeni bir takım oluşturduk. Yeni bir oluşum içerisindeyiz. Hedefimiz üst sıralara oynamak. Ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu hedeflerimiz doğrultusunda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”ifadelerinde bulundu.
Takımda kadronun zengin olduğunu ve ekipten oyuncular ayrıldığı takdirde transfer yapabileceklerini dile getiren Teknik Direktör Turgut; “Takımımızda şu an 27 futbolcu bulunuyor. Ekibimizden birkaç kişiyi göndermeden takviye yapmayı düşünmüyoruz. 27 oyuncu ile bile antrenman gerçekleştirmek, idman planlamak zor. Göndereceğimiz futbolcular olur ve istediğimiz futbolcuları kazanabilirsek, takviye olabilir. Kadromuzda Elazığlı oyuncularımız bulunuyor. Altyapıdan 3 tane futbolcumuz var zaten. Elazığlı olan ve oynatabildiğimiz, faydalanabildiğimiz bütün oyuncularımıza şans verip değerlendireceğiz.”şeklinde konuştu.
“ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
TFF 3. Lig 3. Grup’ta 2. haftada yeni sezonun ilk iç saha mücadelesinde Atatürk Stadyumu’nda Büyükçekmece Tepecikspor ile zorlu bir müsabaka yapacak olan temsilcimizde Turgut, maçtan iyi bir sonuçla ayrılmak için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi. Turgut; “Lig yeni başladı. Rakiplerimiz de yeni sezon hazırlıklarına hala devam ediyor. Büyükçekmece mücadelesine de iyi hazırlanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız.”diyerek sözlerini noktaladı.