Elazığspor'a Kurt Hoca!

Hüseyin Kalpar, Elazığspor'un yeni teknik direktörü oldu.

Elazığspor'a Kurt Hoca!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığspor'un yeni teknik direktörü deneyimli çalıştırıcı Hüseyin Kalpar oldu.

Geçtiğimiz hafta Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ın sözleşmesini tek taraflı fesheden TFF 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da teknik adam arayışları tamamlandı.

Alınan bilgiye göre, bordo-beyazlı ekip Teknik Direktör Hüseyin Kalpar'la her konuda anlaşmaya vardı. Yarın Elazığ'a gelmesi beklenen Kalpar'la resmi sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

62 yaşındaki tecrübeli teknik adam son olarak yine TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'i çalıştırmıştı. 

HÜSEYİN KALPAR KİMDİR?

Kalpar, antrenörlük kariyerine 1994-95 sezonunda Gaziantepspor'da yardımcı antrenör olarak başladı. Gaziantepspor'da bu görevini üç sezon sürdürdükten sonra Altay'da yardımcı antrenörlük yapmaya başlayan Kalpar, burada bir sezon kaldıktan sonra eski takımı Gaziantepspor'a teknik direktör olarak geri döndü. Kalpar, bu görevde yaklaşık 1.5 sezon kaldıktan sonra takımdan ayrıldı.

Hüseyin Kalpar, 1999-00 sezonunda çalıştırdığı Yozgatspor'u; 30 Eylül 2009-31 Mayıs 2011 tarihleri arasında çalıştırdığı Samsunspor'u (2010-11 sezonunda) Süper Lig'e çıkardı.

Çaykur Rizespor, Göztepe gibi takımları da çalıştıran 62 yaşındaki tecrübeli teknik adam son olarak yine TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'i çalıştırmıştı.