Elazığ Ticaret Borsası'nda Geleceğin Projeleri Görücüye Çıktı!

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Ticaret Borsası'nı ziyaret ederek yeni hayvan pazarı ve Besi OSB projeleri hakkında bilgi aldı. Başkan Dumandağ, yıl sonuna kadar hayvan pazarının hizmete açılacağını duyurdu.

Elazığ Ticaret Borsası'nda Geleceğin Projeleri Görücüye Çıktı!

İçişleri ve Milli Savunma Bakan Yardımcıları Elazığ Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Elazığ Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Borsa Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 2005’ten bu yana hayata geçirilen projeler ve yeni yatırımlar hakkında heyete bilgi verdi.

Yeni Hayvan Pazarı ve Besi OSB Projelerinde Sona Gelindi

Dumandağ, yeni hayvan pazarı ve Besi Organize Sanayi Bölgesi (OSB) projelerinin tamamlanmak üzere olduğunu belirtti. Başkan, "Yıl sonuna kadar hayvan pazarımızı hemşerilerimizin hizmetine sunmayı planlıyoruz" dedi. Ayrıca, Cevizdere’de yürütülen Besi OSB çalışmalarında 17 projenin destek gördüğünü ve dört firmanın şimdiden inşaata başladığını aktardı.

Bakan Yardımcıları Huzur ve Güven Vurgusu Yaptı

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, Elazığ’daki asayiş durumunu övdü ve şöyle konuştu:

"Ticaret güven ister, huzur ortamı ister. Huzurun ve güvenin olmadığı yerde ticaret de olmaz. Elazığ huzurun ve güvenin şehri diyebiliriz."

Ziyarette Kimler Bulundu?

Ziyarete Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ Milletvekilleri, çeşitli AK Parti Genel Merkez yetkilileri ve partililer eşlik etti. Heyet, borsa projelerini yerinde inceleyerek, destek sözü verdi.