Elazığ Seli Köyü'nde Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe!

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı'nın Seli köyündeki operasyonunda 511 kök kenevir bitkisi, 5 kilo kubar esrar ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında soruşturma başlatıldı.

Elazığ Seli Köyü'nde Uyuşturucu Tacirlerine Ağır Darbe!

Elazığ’da Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu: 511 Kök Kenevir ve Tonlarca Esrar Ele Geçirildi

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, narkotik suçlarla mücadele kapsamında yaptığı arazi çalışmalarında önemli bir operasyon gerçekleştirdi. Hankendi Jandarma Karakol Komutanlığı, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve JASAT ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışma sonucunda, Seli köyünde şüpheli V.O.'ya ait tapulu arazide yapılan aramada toplam 511 kök kenevir bitkisi, 5 kilogram kubar esrar, 50 gram kenevir tohumu ve 50 gram toz esrar ele geçirildi.

Elazığ'da jandarma, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Sorumlular Hakkında Geniş Çaplı Soruşturma Başlatıldı

Ele geçirilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak Elazığ İl Jandarma Komutanlığı tarafından geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Yetkililer, uyuşturucu ile mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Elazığ'da jandarma, uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor

Elazığ’da Uyuşturucuya Karşı Sıkı Denetim Devam Ediyor

Elazığ genelinde narkotik suçların önlenmesi için yürütülen operasyonlar aralıksız devam ediyor. İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda gerçekleştirilen bu tür başarılı operasyonlar, bölgedeki uyuşturucu ticaretinin önüne geçilmesine büyük katkı sağlıyor.