Elazığ'ın gururu Gizem Türkiye finali'nde
Büyük Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası'nda mücadele eden Elazığ Belediye Spor Kulübü boksörü Gizem Özer, gösterdiği başarı ile finale yükseldi.
Kocaeli Darıca'da düzenlenen şampiyonanın yarı finalinde Fenerbahçe'den Evin Ergünöz ile karşılaşan Gizem Özer, üstün performansıyla dikkat çekti.
Gizem Özer, Yarı Finalde Evin Ergünöz'ü Yendi
Milli sporcumuz Gizem Özer, yarı final karşılaşmasında rakibi Evin Ergünöz ile mücadele etti. İlk raundu 4-1, ikinci ve üçüncü rauntları ise 5-0 kazanan Gizem Özer, adını finale yazdırmayı başardı.
Paris Olimpiyatları İçin Ümit Veren Performans
Elazığ Belediye Spor Kulübü sporcusu Gizem Özer, başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 2024 Paris Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek olan Gizem Özer, yarın oynanacak olan final karşılaşmasını kazanması durumunda 8. kez Türkiye Şampiyonu olacak ve altın madalya kazanma başarısını elde edecek.
Bronz Madalya Alan Diğer Boksörümüz
Şampiyonada mücadele eden bir diğer Elazığ Belediye Spor Kulübü boksörü Remziye Yenikan ise yarı finalde Ebrar Bozkurt'a karşı mücadele etti. Remziye Yenikan, bu karşılaşmayı kaybederek bronz madalya kazandı.
Türkiye Boksu Adına Gurur Verici Anlar
Gizem Özer'in finale yükselmesi ve diğer sporcuların gösterdiği mücadele, Türkiye boksu adına gurur verici anlar yaşatıyor. Milli boksörlerimizin uluslararası alanda başarı elde etmesi, Türk sporunun önemli bir temsilini oluşturuyor.