Elazığ'da Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Değişti! İşte Yeni İsimler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararnamesi ile Elazığ'da 2 vali yardımcısı ve 9 ilçe kaymakamının görev yeri değişti. Yeni atamalar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Elazığ'da Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Değişti! İşte Yeni İsimler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan Atama Kararnamesi ile Elazığ’da iki vali yardımcısı ve dokuz kaymakamın görev yerleri değişti.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı. Kararnameye göre, Elazığ’ın çeşitli ilçelerine yeni kaymakamlar atanırken mevcut iki vali yardımcısı da başka illere görevlendirildi.

Atama Kararnamesine göre;

  • Karabük Ovacık Kaymakamı Tuğçe Yılmaz, Ağın Kaymakamlığına
  • Trabzon Araklı Kaymakamı Yusuf Akın, Sivrice Kaymakamlığına
  • Kütahya Emet Kaymakamı Furkan Seyman, Karakoçan Kaymakamlığına
  • Mardin Savur Kaymakamı Fatih Çevik, Palu Kaymakamlığına
  • Balıkesir Manyas Kaymakamı Emre Yeşil, Arıcak Kaymakamlığına
  • Ordu Kumru Kaymakamı İbrahim İşleyen, Maden Kaymakamlığına
  • Niğde Çiftlik Kaymakamı Batuhan Sarıoğlu, Alacakaya Kaymakamlığına
  • Şanlıurfa Vali Yardımcısı Abdulhamid Uyar, Kovancılar Kaymakamlığına
  • Kars Vali Yardımcısı Muhammed Enes Çıkrık, Baskil Kaymakamlığına atandı.

Elazığ Vali Yardımcılarından Recep Gündüz, Hakkari Vali Yardımcılığına; Oltan Bayraktar ise Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atandı.

Öte yandan Konya Kadınhanı Kaymakamı Muhammed Sait Baytok ile Erzincan Vali Yardımcısı Ömer Özbay, Elazığ Vali Yardımcılığı görevine getirildi.