Elazığ'da Uyuşturucu Ticaretine Darbe! 16 Tutuklama Birden
Elazığ'da son 20 günde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında 16 şüpheli tutuklanırken, çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah ve hassas terazi ele geçirildi.
Elazığ’da Uyuşturucuya Geçit Yok: 16 Kişi Tutuklandı
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımına karşı kent genelinde yürüttüğü kararlı operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son 20 gün içerisinde birçok adrese eş zamanlı baskın düzenledi.
Kilo Kilo Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi
Operasyonlarda,
- 1 kilo 570 gram sentetik kannabinoid,
- 57.40 gram metamfetamin,
- 41 gram esrar,
- 2 bin 650 adet sentetik ecza,
- 3 ruhsatsız tabanca,
- 1 ruhsatsız pompalı tüfek,
- 51 adet fişek,
- 6 kartuş ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.
Polis ekipleri, uyuşturucu satıcılarının yakalanması için saha çalışmalarını titizlikle yürütürken, yapılan baskınlarda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
16 Şüpheli Tutuklandı, 11 Kişiye Adli Kontrol Kararı
Yapılan sorgulamalar sonucunda 16 şüpheli “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ayrıca 11 şüpheli hakkında adli kontrol kararı uygulanırken, 45 şahsa da “Uyuşturucu Madde Kullanmak” suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.
Elazığ Polisi Kararlılıkla Mücadeleyi Sürdürüyor
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticaretine karışan şahısların tespit edilmesi ve kentteki gençlerin korunması adına operasyonların kesintisiz devam edeceğini vurguladı.
Kent genelinde yapılan denetimlerin artırılacağı ve uyuşturucuya karşı sıfır tolerans politikasının sürdürüleceği öğrenildi.