Elazığ'da Seyir Halindeki Araçta Yangın: Sürücü Canını Zor Kurtardı!

Elazığ-Malatya karayolu Hankendi mevkiinde seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü. Alevlere teslim olan araç kullanılamaz hale gelirken, olay çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Elazığ'da Seyir Halindeki Araçta Yangın: Sürücü Canını Zor Kurtardı!

Hankendi Mevkiinde Seyir Halindeki Araçta Yangın Paniği

Elazığ-Malatya karayolu Hankendi mevkiinde seyir halindeki bir otomobilde çıkan yangın, kısa sürede paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan yangını fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekerek alevlere müdahale etmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşların da desteğiyle ilk müdahale yapılırken, durum Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerine bildirildi.

İtfaiye Ekipleri Müdahale Etti, Araç Tamamen Yandı

İhbar üzerine olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, alevlere hızlı şekilde müdahale ederek yangını kontrol altına aldı. Ancak çıkan yangın nedeniyle otomobil kullanılamaz hale geldi. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, araçta büyük çapta maddi hasar oluştu.