Elazığ'da narkotik operasyonu!

Elazığ'da polis ekiplerinin başarılı bir operasyonu sonucunda, Diyarbakır'dan gelen bir konteyner yüklü tırda yapılan aramada, zift ve boya ile streçlenmiş zulalarda 146 kilo uyuşturucu madde bulundu.

Elazığ'da narkotik operasyonu!

Operasyonun Detayları

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonuyla İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Diyarbakır'dan Elazığ'a seyir halindeki bir araç ve konteyner yüklü tır, ekipler tarafından bağlantılı oldukları tespit edilen birbirine bağlı araçlar arasında yer alması sebebiyle durduruldu.

Arama Sonucunda Ele Geçen Uyuşturucu

Yapılan detaylı aramada, tırın dorse kısmında bulunan 5 adet konteynerin zemin kısmına zift ve boya ile streçlenmiş gizli bölmeler tespit edildi. Bu zulalarda toplamda 168 parça halinde 143 kilo 300 gram skunk maddesi ve 2 kilo 850 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Operasyon, uyuşturucu sevkiyatında kullanılan araç, tır ve konteynerlere el koyularak, bunlar yediemin otoparkına çekildi.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

Operasyon kapsamında, uyuşturucu madde ticareti suçlamasıyla 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyet birimleri tarafından yapılan detaylı sorgulamanın ardından adli makamlara sevk edilecek.

Bu başarılı operasyon, Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nün uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığını bir kez daha ortaya koyarken, narkotik suçlarla etkili bir mücadele için çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulandı. Uyuşturucu madde sevkiyatlarının engellenmesi adına yapılan bu tür operasyonlar, toplum sağlığı ve güvenliği açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.