Elazığ'da Motosiklet Sürücüsü Takla Atarak Yere Düştü
Elazığ Üniversite Mahallesi Kenar Sokak'ta meydana gelen kazada, bir motosiklet sürücüsü otomobile çarparak havada takla attı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı, yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.
Elazığ’da Üniversite Mahallesi Kenar Sokak’ta meydana gelen kazada, bir motosiklet sürücüsü otomobile çarparak havada takla attı ve yere savruldu. Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaza Nasıl Meydana Geldi?
Edinilen bilgiye göre, sokakta ilerleyen motosiklet sürücüsü 23 BJ 992 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü kontrolünü kaybederek havada takla attı ve yere düştü.
Olayın ardından bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Kaza Anı Kamerada
Kaza anı, yakındaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, motosikletin otomobile çarpması ve sürücünün havada takla atarak yere düşmesi açıkça görülüyor. Olay anı, kazanın şiddetini gözler önüne seriyor.
Yetkililerden Uyarı
Polis yetkilileri, özellikle dar sokaklarda ve yerleşim alanlarında motosiklet sürücülerinin dikkatli olması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, sürücülerin hız limitlerine uymaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri istendi.