Elazığ'da EMŞAV Temsilciliği Açıldı: Başkan Murat Demir Mazbatasını Aldı!
EMŞAV Elazığ İl Temsilciliği kurulan yeni yönetimiyle faaliyete geçti. İl Başkanlığına terör gazisi Murat Demir atanırken, yardımcılığına Serkan Yurt getirildi.
EMŞAV Elazığ Temsilciliği Faaliyete Başladı: İl Başkanlığına Terör Gazisi Murat Demir Atandı
Emniyet Teşkilatı Vazife Malülü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV), Elazığ’da yeni kurulan yönetimiyle resmi olarak faaliyetlerine başladı. Elazığ haber gündemine önemli bir gelişme olarak yansıyan bu atama, şehit aileleri ve gaziler için umut verici bir adım olarak değerlendiriliyor.
İl Başkanlığına Terör Gazisi Murat Demir Getirildi
EMŞAV Elazığ İl Temsilciliği'nin başkanlığına, terörle mücadelede gösterdiği üstün cesaret ve fedakârlıkla tanınan Gazi Murat Demir atandı. Demir, Ankara’daki EMŞAV Genel Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatasını EMŞAV Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Yılmaz’ın elinden aldı.
Yeni Yönetimle Faaliyetler Başladı
Murat Demir’in yardımcılığına ise Serkan Yurt getirildi. Yeni yönetim kadrosunun şekillenmesiyle birlikte, vakıf Elazığ’da aktif çalışmalarına resmen başlamış oldu. EMŞAV Elazığ İl Temsilciliği’nin önümüzdeki süreçte şehit yakınları ve gazilere yönelik sosyal destek projeleri, anma etkinlikleri ve farkındalık çalışmalarıyla kamuoyunda ses getirmesi bekleniyor