Elazığ'da din görevlileriyle yılın son istişare toplantısı yapıldı

Elazığ İl Müftülüğü'nün aralık ayı istişare toplantısında, 17 Ocak'ta düzenlenecek Hafızlık İcazet Merasimi hazırlıkları ve cami hizmetlerinin verimliliği ele alındı. İl Müftüsü Yusuf Bingöl başkanlığında yapılan görüşmede, merkez ve köy görevlilerine yönelik güncel saha talimatları paylaşıldı.

Elazığ'da din görevlileriyle yılın son istişare toplantısı yapıldı

Elazığ İl Müftülüğü koordinesinde düzenlenen aralık ayı personel istişare toplantısında, yürütülen hizmetler ve gelecek dönem planlamaları ele alındı. İl Müftüsü Yusuf Bingöl başkanlığında yapılan toplantıya, il merkezi ve köylerde görev yapan din görevlileri katıldı.

Hafızlık icazet merasimi masada 

Hacı Fethi Camii İmam Hatibi Nusret Bayar’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, 17 Ocak’ta yapılması planlanan "Hafızlık İcazet Merasimi" hazırlıkları temel gündem maddesi oldu. Merasimin organizasyon süreci ve bu kapsamda yürütülen çalışmalar hakkında personel detaylı olarak bilgilendirildi.

Hizmetlerin verimliliği ele alındı 

Toplantının ilerleyen bölümlerinde müftülük birim amirleri, kendi sorumluluk alanlarına dair güncel duyuruları ve uygulama talimatlarını paylaştı. Görüşmede özellikle cami hizmetlerinin etkinliğinin artırılması, gençlik çalışmaları ve devam eden eğitim faaliyetlerinin daha verimli hale getirilmesine yönelik stratejiler üzerinde duruldu.

Toplantı sonunda din görevlilerine özverili çalışmaları için teşekkür eden İl Müftüsü Yusuf Bingöl, personele görevlerinde başarılar diledi.