Elazığ'da dart şöleni sona erdi: 30 okul şampiyonluk için ter döktü

Elazığ'da 2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları kapsamında düzenlenen Dart Mahalli Müsabakaları, büyük bir heyecanla tamamlandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Dart Salonu'nda 5-10 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen ve 30 okulun kıyasıya mücadele ettiği organizasyonda, centilmenlik ve rekabet iç içeydi.

Elazığ'da dart şöleni sona erdi: 30 okul şampiyonluk için ter döktü

Kent genelinden gelen yoğun katılımla başlayan müsabakalar, altı gün boyunca adeta bir şölen havasında geçti. Genç sporcular, hedefi tam on ikiden vurmak için hem bireysel hem de takım halinde ter dökerken, salondaki heyecan her atışta doruğa çıktı. Özellikle final müsabakalarında tribünleri dolduran öğrenci arkadaşları, öğretmenleri ve velileri, takımlarına coşkuyla destek verdi.

Elazığ'da dart şöleni sona erdi: 30 okul şampiyonluk için ter döktü

Heyecan Tribünlere Yansıdı

Karşılaşmaları yakından takip eden beden eğitimi öğretmeni Ayşe Yılmaz, turnuvanın seviyesinden oldukça memnun. "Elazığ'da okul sporlarına olan ilginin artması çok değerli. Dart, sadece fiziksel değil, zihinsel konsantrasyon gerektiren bir branş. Gençlerimizin disiplini ve birbirlerine olan saygısı, kazanmaktan daha önemliydi" diyerek duygularını ifade etti.

Elazığ'da dart şöleni sona erdi: 30 okul şampiyonluk için ter döktü

Dereceye Girenlere Madalya Takdimi

Organizasyon sonunda düzenlenen ödül töreninde, başarılı olan sporculara ve takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, turnuvaya katılan tüm okulları tebrik ederek, spor kültürünün yaygınlaşması adına bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini vurguladı.