Elazığ'da Acı ve Umut Bir Arada: Alpgiray'ın Sağlık Durumuna İlişkin Yeni Gelişme!

Elazığlı Prof. Dr. Bilal Çoban, ikinci kez trafik kazası geçiren oğlu Alpgiray'ın yoğun bakımdan çıkarıldığını duyurdu. Sağ bacağında ciddi hasar bulunan Alpgiray'ın 6 ay yere basamayacağını belirten Çoban, dualar için tüm Elazığ halkına teşekkür etti.

Elazığ'da Acı ve Umut Bir Arada: Alpgiray'ın Sağlık Durumuna İlişkin Yeni Gelişme!

Elazığlı akademisyen Prof. Dr. Bilal Çoban, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımda, 9 gün önce ikinci kez trafik kazası geçiren oğlu Alpgiray’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kazada ağır yaralanan Alpgiray’ın 12 saat süren zorlu bir ameliyat geçirdiğini belirten Çoban, evladının yoğun bakımdan servise alındığını ve genel sağlık durumunun daha iyiye gittiğini duyurdu.

“Sağ Bacakta Ciddi Hasar Var, 6 Ay Yere Basamayacak”

Ameliyatın sol bacak ve topuk kısmında başarılı geçtiğini ifade eden Prof. Dr. Çoban, sağ bacakta ise ciddi hasar oluştuğunu, bu nedenle Alpgiray’ın önümüzdeki 6 ay boyunca kesinlikle yere basamayacağını söyledi. Oğlunun şu an tamamen hareketsiz şekilde tedavi gördüğünü belirten Çoban, bu sürecin sabır ve umutla geçeceğini ifade etti.

“Hekimlere ve Dualarını Esirgemeyen Tüm Gönül Dostlarına Minnettarız”

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde görev yapan tüm doktor, hemşire ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden Çoban, “Onların gayreti Rabbimizin kudretiyle birleşince mucizelere şahit olduk” sözleriyle sağlık ekibine minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca bu zorlu süreçte dualarıyla, desteğiyle yanlarında olan tüm dostlara, Elazığlı hemşerilere, akraba ve sevenlerine kalpten teşekkür etti.

“Evladımızı Rabbimize Emanet Ettik, Dualarınızı Eksik Etmeyin”

Duygusal mesajının sonunda Prof. Dr. Bilal Çoban, şu ifadelerle dua çağrısında bulundu:

“Allah’ım evladımızı bize bağışla, sabrımızı artır, bu zorlu süreci sağlıkla tamamlamayı nasip eyle. Dualarınızla ayakta durduk, inşallah bir gün dualarınızla yeniden yürüdüğünü göreceğiz.”