Çatalçeşme Mahallesi'nde Kavga: Tekmeler Yumruklar Havada Uçuştu!

Elazığ'da iki grup arasında çıkan tekmeli yumruklu kavgada 1 kişi yaralandı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Çatalçeşme Mahallesi'nde Kavga: Tekmeler Yumruklar Havada Uçuştu!

Elazığ’ın Çatalçeşme Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Çevrede büyük panik yaşanırken, kavgada 1 kişi yaralandı.

Olay yerine çok sayıda vatandaş müdahale ederek tarafları ayırmaya çalıştı. Kavga anı ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde tarafların tekme ve yumruklarla birbirine saldırdığı anlar dikkat çekti.

Yaralanan kişi, çevredekilerin yardımıyla olay yerinden uzaklaştırılırken, kavga sonrası bölgede kısa süreli hareketlilik yaşandı. Polis ekiplerinin olayla ilgili inceleme başlattığı öğrenildi.