Baskil Kadıköy'de Otluk Yangını Paniğe Neden Oldu, Hızlı Müdahale Felaketi Önledi!
Elazığ'ın Baskil ilçesine bağlı Kadıköy köyünde çıkan ot yangını, fabrika işçileri ve vatandaşların hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Yangında bazı ekili alanlar zarar gördü.
Elazığ’ın Baskil ilçesine bağlı Kadıköy köyünde, henüz belirlenemeyen bir nedenle otluk alanda yangın çıktı. Kısa sürede yayılan dumanları fark eden köylüler ve bölgedeki fabrika işçileri, olay yerine hızla müdahale ederek yangının büyümesini engelledi.
Vatandaş ve İşçilerin Hızlı Müdahalesi Yangını Söndürdü
Yangın esnasında ekili alanların zarar gördüğü belirtildi. Ancak çevredeki duyarlı vatandaşlar ile fabrika işçilerinin koordineli ve hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı. Bölgeye gelen ekipler, soğutma çalışmalarına başladı.
Yangının Çıkış Nedeni Araştırılıyor
Yangının kesin çıkış sebebi hakkında yetkililer inceleme başlattı. Baskil’de benzer yangınların yaşanmaması için vatandaşların dikkatli olması ve gerekli önlemleri alması istendi.