Başkan Şerifoğulları "Herhangi bir olayda müdahele edilecektir"

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde bugün saat 20:31 sularında 5.3 şiddetinde meydana gelen depremin ardından Sivrice ilçesine giderek incelemelerde bulundu. Kanal Fırat Canlı yayınında açıklamalarda bulunan Başkan Şerifoğulları, 'Herkes görevinin başında. Herhangi bir olayda müdahale edilecektir' dedi.

Başkan Şerifoğulları &quotHerhangi bir olayda müdahele edilecektir"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu akşam saat 20:31 sıralarında Elazığ’ın Sivrice İlçesinde 5.3 şiddetinde meydana gelen depremin ardından Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Kanal Fırat canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, devletin olay yerinde olduğuna vurgu yaptı.

Haber Detay Görseli

ŞERİFOĞULLARI: BİZDE GEREKLİ İŞLEMLERİ, GEREKLİ YARDIMLARI YAPACAĞIZ DEVLET BURADA

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Rabbim beterinden saklasın. Hakikatten üzücü bir olay. Bütün hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sayın valimizle birlikte buradayız. Herhangi bir sıkıntı olduğunda anında bizlere iletecekler ve bizde gerekli işlemleri, gerekli yardımları yapacağız. Devlet burada. Bu noktada köylülerimizde depremin büyüklüğü noktasında bir koku, endişe hali. Herhangi bir sıkıntının olmaması bizleri sevindirdi. Bu noktada biz buradayız. Köyleri tarıyoruz. Herhangi bir sıkıntı yok. Bu noktada bu olay bizleri hem üzmüş hem de can kaybının olmaması bizleri sevindirmiştir. Herkes görevinin başında. Herhangi bir olayda müdahale edilecektir”ifadelerini kullandı.

Haber Detay Görseli

Haber Detay Görseli