Aranan 9 şüpheli operasyonla yakalandı
Elazığ'da genel güvenlik ve asayişin sağlanması amacıyla yürütülen polis operasyonunda, 9 aranan şüpheli şahıs yakalanırken, 4 adet ruhsatsız tabanca, çeşitli miktarlarda esrar maddesi ve diğer suç unsurları ele geçirildi.
Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, 9 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyon sırasında 4 adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 18 adet fişek, 2 adet kesici alet ve 2 şahıstan 145 gram esrar maddesi ele geçirildi. Ayrıca, 4 araca da idari para cezası uygulandığı belirtildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen diğer bir operasyonda ise, 3 şüpheli şahsın üst ve ikamet aramasında 8,48 gram esrar maddesi, 13,24 gram plaka esrar maddesi ve 31,27 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.
Şüpheli şahıslar ve ele geçirilen suç unsurları hakkında adli işlemlere başlandığı bildirildi. Elazığ Emniyet Müdürlüğü, bölgede suçla mücadele çalışmalarına devam ederek halkın güvenliğini sağlama kararlılığını sürdürüyor.