YÜMLÜ "Bütçem 4 Milyon TL"

Elazığspor Başkan Adayı Murat Yümlü bütçesinin 4 Milyon TL olduğunu belirtirken 'Bu sezonu götürmek için bize 15 Milyon TL para lazım.' dedi.

TAKİP ET

Tetiş Yapı Elazığspor Kulüp Başkan Adayı Murat Yümlü bütçesinin 4 Milyon TL olduğunu açıkladı ancak sezonu tamamlamak için kulübe 15 Milyon TL gerekli olduğunu belirtti.

BELEDİYE BAŞKANININ ARKAMDA DURMASI GEREKİYOR

Arkasında Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ın durması gerektiğini belirten Yümlü; 'Kendi bütçemin hepsini ortaya koyacağım. Ben bu işin % 40, % 50'lik kısmını götürürüm. Bundan sonra da arkamda belediye başkanımızın durması gerekiyor. Ne o yıpransın ne ben yıpranayım. Beni yıpratırlarsa verdiklerimin arkasına bakmam. Huzurunuzda herkese söz veriyorum. Alacaklarıma bıraktıktan sonra temlik koymam. Verdiklerimi arkama bakmadan bırakıp gideceğim. Arkamda dururlarsa da inşallah takımı hak ettiği yere getireceğim. Koyduğum rakamın belediye başkanı arkasında olacağına söz verdi. Zafer başkan ve Sedat Karataş da yanımdaydı. Belediye başkanı; 'Ben bu kulübe 100 Milyon TL yardım etmişim, sana 20 Milyon TL mi yapmayacağım?' dedi. Kararlı bir insanım. Tavla da bile yenilgiyi sevmem ben. Ben bütçemizi 4 Milyon TL olarak açıkladım. Benim bütçem bu. Bu sezonu götürmek için bize 15 Milyon TL para lazım. Vekillerimizin ve Sayın Mehmet Ağar'ın nasıl bir katkısı olur bilemem. Kulübün 1 TL'sini çar çur etmeyeceğim.'dedi.

Yorumlar 1
ELAZIĞSPOR 03 Haziran 2018 23:32

BÜYÜK BAŞKAN MURAT YÜMLU. ELAZIĞ SENİNLE GURUR DUYUYOR !

Bakmadan Geçme