Vekil Nazırlı nöbeti hiç aksatmıyor!

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, halkla buluşma programı kapsamında bu kez Abdullahpaşa Mahallesi'ni ziyaret etti. 'Elazığ İçin Nöbetteyim' programı çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Milletvekili Nazırlı, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

“Elazığ İçin Nöbetteyim” Programı Kapsamında Mahalle Ziyareti

Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, halkla buluşma programı kapsamında bu kez Abdullahpaşa Mahallesi'ni ziyaret etti. "Elazığ İçin Nöbetteyim" programı çerçevesinde düzenlenen etkinlikte Milletvekili Nazırlı, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

AFAD İl Müdürü ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı da Katıldı

Ziyarete AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ve AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver de eşlik etti. Mahalle sakinleriyle samimi bir ortamda buluşan Milletvekili Nazırlı, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Sorunların Çözümü İçin Notlar Alındı

Milletvekili Nazırlı, Abdullahpaşa Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdiği sohbetlerde, mahallede karşılaşılan sorunları ve çözüm önerilerini not aldı. Vatandaşlarla uzun süreli bir diyalog kuran Nazırlı, mahalle sakinlerinin yaşadığı konularda daha fazla bilgi sahibi olabilmek ve çözüm yollarını değerlendirebilmek adına etkili bir iletişim kurdu.

Mahalle Ziyaretlerine Devam Edilecek

"Elazığ İçin Nöbetteyim" programının bir parçası olarak düzenlenen mahalle ziyaretleri, Milletvekili Nazırlı'nın halkın nabzını tutma ve doğrudan vatandaşlarla buluşma çabasının bir yansıması olarak ön plana çıkıyor. Abdullahpaşa Mahallesi ziyareti, mahalle sakinlerinin sorunlarını anlatma ve çözüm önerilerini paylaşma fırsatı bulduğu etkili bir etkinlik olarak gerçekleşti. Nazırlı'nın mahalle ziyaretlerine devam ederek halkla daha yakın bir ilişki kurma çabası, vatandaşların temsilcileriyle etkileşimini artırmayı amaçlıyor.

Bakmadan Geçme