Umutlar haftaya kaldı

Elazığspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş Altınordu mücadelesinin ardından yaptığı açıklamada maçın son anlarında inanılmaz gol pozisyonları kaçırdığımızı ancak alınan 1 puanın iyi olduğunu kaydetti.

TFF 1. Lig'in 32. haftasında Altınordu ile golsüz berabere kalan Elazığspor'da Teknik Patron Bayram Bektaş kendilerine yakışan bir mücadele sergilediklerini ifade etti.

Maça istedikleri gibi başlayamadıklarını ancak Traore ve Berk'in oyuna dahil olması ile birlikte kontrolü ellerine aldıkların kaydeden genç çalıştırıcı; “Güçlü bir rakip ile karşılaştık. Maçın başlarında istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. İlerleyen dakikalarda maçta dengeyi yakaladık. Traore ve Berk'in oyuna girmesiyle birlikte topa sahip olduk ve inanılmaz pozisyonlar kaçırdık. Topa da sahip olunca oyunu yönlendiren taraf bizdik. Farklı bir skor olabilirdi ancak olmadı. Bize yakışan mücadeleyi sergiledik. Sonuçlandırmada inanılmaz acemice davrandık. Haftaya umarım Balıkesir'i yenerek ligde kalmayı matematiksel olarak da garantileriz.” Şeklinde konuştu. Öte yandan Altınordu-Elazığspor mücadelesinden sonra Teknik Direktör Bektaş, Manisa'da oynanan Akhisar Belediyespor- Gaziantepspor mücadelesini 19 Mayıs Stadyumu'ndan takip etti.

Elazığ Online
Yorumlar 4
mehmet aksu 03 Mayıs 2020 02:33

EyvAllah sagol asilkan kardesim

hayri şenocak 09 Mayıs 2017 11:26

arkadaşlar nerelerden geldik hikayeleriyle bir şehir uyutuluyor. takımımız teknik açıdan ligin iyi ekiplerinden. teknik heyet hem mental açıdan hem de kadro açısından takımı okuyamıyor. önümüzdeki yıl bu adam kesinlikle gitmeli.. kesinlikle

Mehmet özlü 08 Mayıs 2017 22:37

Allah ini seversen bırak git artık. takım iyi oynamıyor. takimi okuyamıyorsun. iyi kadro çıkaramıyorsun. defol git yeteeeer

Bakmadan Geçme