TOLUNGÜÇ tamam gibi
Tetiş Yapı Elazığspor Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü ile bir araya gelen Teknik Direktör Soner Tolungüç, temsilcimizle prensip anlaşmasına vardığını iddia etti. Aralık 2016 yılından sonra takım çalıştırmayan Tolungüç 'Önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılacak.'dedi.
İstanbul'da bir çok görüşme gerçekleştiren Hacı Murat Yümlü Soner Tolungüç ile de bir araya gelmişti. Tolungüç görüşmenin ardından Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a temsilcimizle anlaştığını ileri sürdü.
TOLUNGÜÇ; 'TEKNİK EKİBİMİZ DE HAZIR'
Geçtiğimiz sezon Sedat Karataş başkanlığındaki yönetimin de göreve getirmek istediği iddia edilen ancak daha sonra vazgeçilen Tolungüç ile iligli ajansspor.com sitesinde çıkan haber şu şekilde; 'Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Elazığspor'da yeni teknik direktör belli oldu. Dün ilk Ajansspor'un duyurduğu Elazığspor, Soner Tolungüç'le görüşüyor' haberi netlik kazandı. Soner Tolungüç, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. Tolungüç, 'Elazığspor'la prensip anlaşmasına vardık. Önümüzdeki günlerde resmi imzalar atılacak. İlk olarak iç transfer çalışmalarını sonrasında eğer yasak kalkarsa dış transfere yöneleceğiz. Teknik ekibimiz de hazır' dedi.'
2016 YILINDAN İTİBAREN TAKIM ÇALIŞTIRMADI
Öte yandan Soner Tolungüç 2016 yılının Aralık ayından itibaren her hangi bir takım çalıştırmadı. Çorluspor, Körfez Belediye, Yeniköyspor gibi ekiplerde görev alan 53 yaşındaki teknik adam son olarak Karşıyaka ekibinde görev yapmıştı.
İbrahim KARAKULAK