İftara vatandaştan yoğun ilgi

Bölge Camii Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından geleneksel olarak her Ramazan ayında düzenlenen iftara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TAKİP ET

Bölge Camii'nde düzenlenen iftara Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, İl Müftü Yardımcısı Abdurrahim Aytaç, Elazığ TSO Meclis Üyesi ve TOBB Üst Kurul Delegesi Kasım Çelik, Bölge Camii Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Aydın Şimşek ve vatandaşlar katıldı.

Müftü Yardımcısı Abdurrahim Aytaç'ın duası ile başlayan ve yüzlerce vatandaşın katıldığı iftar sonrası bir değerlendirmede bulunan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Ramazan ayının birlik beraberlik ve paylaşma adına önemli bir fırsat olduğunu ifade etti. Başkan Alan değerlendirmesinde, ' Bölge Camiinde geleneksel olarak yedi yıldan beri devam eden bu güzel geleneğin yaşatılması ve tüm camilerde örnek olarak uygulanması amacıyla Oda olarak vatandaşlarımızla bir araya geldik. Rabbim bizlere de bugün burada halkımızla birlikte olmayı nasip etti. Duyguların çok yoğun olarak yaşandığı bu iftardan sonsuz bir lezzet aldık. Tüm vatandaşlarımızın ve iş dünyamızın bunu yaşamasını arzu ediyoruz. Kendisini uzun yıllardan beri tanıdığımız ve yaşam tarzı ile hep örnek olmuş bir kişi olan Sayın Başkan Aydın Şimşek'i bu güzel geleneği başlattığı ve devam ettirdiği için kutluyorum. Bu vesile ile, tüm vatandaşlarımızın bir kez daha Ramazan-ı Şeriflerini kutluyorum.' dedi.

RAMAZAN SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

Bölge Camii Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Aydın Şimşek'te yaptığı açıklamada Başkan Alan'a destekleri için teşekkür ederek, 'Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi amacımız burada Ramazan ayının ruhuna uygun olarak, birlik, beraberlik ve paylaşma ruhuna uygun olarak halkımızı bir araya getirmektir. Allah'ın evi olan camilerimizin toplum içerisinde kaynaşmanın adresi olması temennisiyle bu geleneğimizi sürdürüyoruz. Bu kapıdan cami adabına uygun olarak toplumun tüm kesimlerine mensup insanlarımız giriyor. Birlikte iftarımızı yapıyoruz. Sayın Başkanımıza destekleri ve bugün bizlerle birlikte oldukları için teşekkür ediyorum. Bugün iftar yemeğimizde camimiz doldu taştı. Birinci katımızda bayanlar üst katlarda erkek kardeşlerimiz, yaşlılarımız, öğrenciler, çocuklarımız her yaştan kardeşimizle bir arada olduk. Ramazan sonuna kadar devam edecek olan iftar yemeklerimize toplumumuzun tüm kesimlerini davet ediyorum. Bu düşüncelerle Sayın Başkanımıza destekleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.' dedi.

Bakmadan Geçme