Günler sonra çıkan güneş sevindirdi

Son günler memleketimiz sisin altındaydı. Dün güneş yüzünü gösterir göstermez 15 Temmuz Demokrasi Meydanı özlenen kalabalığına kavuştu.

TAKİP ET

Havanın kapalı ve soğuk olmasından dolayı evlerine kapanan ya da kapalı meknlarda oturmayı tercih eden hemşehrilerimiz, güneşli günleri son derece özlemiş olacak ki güneşin tadını çıkarmak adına caddelere ve meydanlara adeta akın ettiler.

VATANDAŞ GÜNEŞİN TADINI MEYDANDA ÇIKARDI

Yaz aylarında İlimizin en uğrak noktası olan hatta vatandaşların gölgede yer kapma yarışına girdikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı dünde güneşli havanın tadını çıkarmak isteyenlerle doldu. Soğuk havanın etkisini sürdürdüğü günlerde ıssız bir adayı andıran meydan yaz aylarındaki şaşalı günlerini dün yeniden yaşadı. Günlerden sonra yüzünü gösteren güneş insanları da sevindirdi.

Bakmadan Geçme