Elazığspor Halil İbrahim Pekşen'i Antalya'ya getirdi
Pekşen Antalya'da. Futbolcu ile yapılan görüşmeler olumlu geçiyor. Kulübü ile olan sorun çözülürse, futbolcunun kadroya katılacağı belirtildi.
Humam Tariq ve Cem Özdemir'i kadrosuna katan Elazığspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Temsilcimiz bu kapsamda ilk yarıda kiralık olarak forma giydiği Samsunspor'dan ayrılan Halil İbrahim Pekşen ile görüşmelerini sürdürüyor.
KULÜBÜ İLE SORUN ÇÖZÜLÜRSE KADROYA KATILACAK
Elazığspor'da transfer çalışmaları devam ediyor. Bordo-beyazlılar çalışmalar kapsamında Samsunspor'dan ayrılan Halil İbrahim Pekşen ile temas halinde. Devre arasında Samsunspor'da yaşanan ekonomik krizden dolayı sıkıntılar yaşayan Halil İbrahim'e Samsunspor Valisi Osman Kaymak'ın alacaklarının yarısını ödeme teklifi sunduğu ancak oyuncunun bunu kabul etmediği ve kulübünden ayrılacağı belirtilmişti.Pekşen'i Antalya'ya da getiren temsilcimizin ilk görüşmesinin olumlu geçtiği kaydedildi. Atiker Konyaspor ile sözleşmesi bulunan futbolcuya bazı ekiplerden de teklif geldiği belirtilirken, Elazığspor elini çabuk tutmak istiyor. Bu konuda futbolcunun mevcut kulübü ile olan sorununun ortadan kaldırılması için de çalışmaların devam ettiği kaydedildi. 25 yaşındaki oyuncu ile devam eden görüşmelerden olumlu sonuç alındığı takdirde bordo-beyazlılar 3. transfer olarak bu futbolcuyu kadrosuna katacak.
16 MAÇTA 3 GOL ATTI
Futbola Samsunspor'un altyapısında başlayan Halil İbrahim Turgutluspor, Tepecikspor ve Konyaspor ekiplerinde de forma giydi. Sağ açık mevkiinde oynayan 25 yaşındaki futbolcu zaman zaman sol kanat ve sol bekte de görev yapabiliyor. İki ayağını da kullanabilme özelliği bulunan Pekşen, ligin ilk yarısında Samsunspor formasını 16 kez giydi. 15 lig, 1 de kupa maçında mücadele eden Halil İbrahim, 3 gol atarken 1 de asist yaptı. Toplam 965 dakika sahada kalan Halil İbrahim Pekşen ilk yarıda sarı ya da kırmızı kart görmedi. İbrahim KARAKULAK