Elazığ, Kahve ve Çikolata Festivaline Hazırlanıyor

Elazığ'ın dinamik gençlerinden oluşan Genç Elazığlılar Derneği (GELDER), Elazığ'ın gelişmesine ve kalkınmasına katkı sunmak için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Dernek, 28-29 nisan tarihlerinde düzenleyeceği Kahve ve Çikolata Festivali ile de ilimizin adını ulusal ve uluslararası alanda duyurmayı hedefliyor.

Son dönemlerde Gelaziz Dergisi, Gelder Akademi, Gelder Kart, Gelder TV ve Gelderfest gibi birçok yerel, ulusal ve uluslararası organizasyona imza atan ve adını da sıkça duyduğumuz GELDER (Genç Elazığlılar Derneği) çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Dernek bu defa da Kahve ve Çikolata Festivali yapmaya hazırlanıyor.

“BÖLGEDE BİR İLK”

28-29 nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek festival Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da ilk kez düzenlenecek bir festival olacak ve festivale ünlü firma ve markalar da katılım sağlayacak. Geleneksel olarak her yıl düzenlenmesi planlanan festival hakkında görüştüğümüz GELDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Festivalin Organizasyon Sorumlusu Şeref Akkağıt, “GELDER olarak bugüne kadar birçok organizasyona imza attık. Tabi ki bu sayılan işleri yapmak için öncelikle sağlam bir ekip olması lazım. GELDER ekibi heyecanlı, mütevazı, saygılı ve her biri kendi alanlarında uzman kişilerden oluşuyor. Durum böyle olunca başarılı olmamak elbette imkânsız.” dedi.

“AMACIMIZ; İLİMİZİN YATIRIM YAPILABİLİR BİR YER OLDUĞUNU GÖSTERMEK”

Festivale ilişkin bilgiler aktaran Akkağıt, şunları kaydetti: “28-29 Nisan tarihlerinde düzenleyeceğimiz Kahve ve Çikolata Festivali, İlimizin adını ulusal ve uluslararası alanda duyuran Valiliğimizin destekleri, Harput Dibek Kahvesinin katkılarıyla ve Gelderfest'in yoğun çalışmaları sonucu ortaya çıkmış eşine az rastlanan bir projedir. Birçok yerel, ulusal ve uluslararası firmanın katılım göstereceği festivalimiz, Elazığ Belediye binası arkasında bulunan fuar alanında gerçekleştirilecektir. Festivalimizde amacımız; katılım gösteren misafirlerin en güzel şekilde vakit geçirmeleri, kendi iş hedeflerini gerçekleştirmeleri ve İlimizin yatırım yapılabilir bir yer olduğunu anlamaları.”

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Tüm Elazığ halkını festivale katılmaya davet eden Akkağıt son olarak şunları söyledi: “Şunun da altınız çizmekte fayda var; festival alanı içerisindeki her şey ücretsizdir. Katılım gösteren firmalar yine festivale katılım gösterecek olan vatandaşlarımıza her şeyi ücretsiz bir şekilde sunacaklar. 28-29 Nisan tarihlerinde Elazığ Belediye binası arkasında bulunan fuar alanında gerçekleştirilecek olan ve ‘Doğunun En Lezzetli Festivali' mottosuyla oluşturduğumuz Elazığ Kahve ve Çikolata Festivali'ne tüm halkımızı sizin aracılığınızla davet ediyoruz.” Songül DURSUN

Festival hakkında detaylı bilgi için tıklayınız > www.kahvecikolatafest.org/

Elazığ Online

Bakmadan Geçme