Elazığ'da Yangın Paniği: Kurs Çalışanları Facianın Eşiğinden Döndü!

Elazığ Cumhuriyet Mahallesi'nde park halindeki otomobilde çıkan yangın, kurs merkezi çalışanlarının hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi, sosyal medyada dikkat çekti.

Elazığ'da Park Halindeki Otomobil Alev Aldı: Kurs Çalışanları Facianın Önüne Geçti

Elazığ'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde park halindeki bir otomobilde çıkan yangın paniğe neden oldu. Çocuğunu yakındaki bir kurs merkezine bırakan araç sahibinin içeriye girmesinden kısa bir süre sonra otomobilden dumanlar yükselmeye başladı. Yangını fark eden kurs merkezi çalışanları, hızlı refleksle yangın tüpleriyle alevlere müdahale etti.

Dumanları Görenler Hemen Yardıma Koştu

Olay anında çevrede bulunan vatandaşlar da yaşananları şaşkınlıkla izlerken, çalışanların seri ve etkili müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı. Çevrede herhangi bir can kaybı veya maddi hasarın yaşanmadığı bildirildi.

Cep Telefonuyla Kaydedildi, Sosyal Medyada Gündem Oldu

Yangın anı, o esnada olay yerinde bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Görüntüler, kısa sürede sosyal medyada paylaşılırken, kurs çalışanlarının dikkati ve hızlı müdahalesi takdir topladı.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme