Elazığ'da Trafik Kazaları Bitmiyor: Bu Kez Kazanın Adresi Kuruca Mevkii
Elazığ-Bingöl Karayolu'nda meydana gelen kazada, kontrolden çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralanırken, olayla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı.
Kuruca Mevkiinde Trafik Kazası: Direksiyon Hakimiyeti Kaybı Felakete Yol Açtı
Elazığ'da meydana gelen trafik kazasında, kontrolden çıkan bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi yaralandı. Kaza, Elazığ-Bingöl Karayolu üzerindeki Kuruca mevkiinde gerçekleşti.
Otomobil Şarampole Uçtu, Sağlık ve Jandarma Ekipleri Sevk Edildi
Edinilen bilgilere göre, henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir otomobil, seyir halindeyken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole devrildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçta bulunan 2 kişi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Elazığ'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yaralıların Durumu Hastanede Takip Ediliyor
Kazaya karışan vatandaşların sağlık durumlarının stabil olduğu, ancak hastanede müşahede altında tutuldukları öğrenildi. Olay yerinde güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı.
Elazığ'da Trafik Güvenliği Uyarısı
Son günlerde Elazığ-Bingöl Karayolu üzerinde artan trafik kazaları, sürücülere dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha hatırlattı. Uzmanlar, hız limitlerine uyulması ve yol şartlarının dikkate alınması konusunda uyarılarda bulundu.