Elazığ'da asayiş ve şok uygulamaları: 19 kişi tutuklandı

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 19 kişi tutuklandı.

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 19 kişi tutuklandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğünce, kent genelinde son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında aranan veya meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespiti ile yakalanan şahıslardan 19'u, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uygulamalarda kayıp olarak aranan 12 şahıs bulunarak gerekli işlemler yapıldı.

Denetimler esnasında ise 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 30 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet av tüfeği, 31,5 gram esrar, 7,5 gram metamfetamin ele geçirildi.

İhlas Haber Ajansı
Yorumlar 1
Elazığ da Asayiş 25 Kasım 2022 23:59

Güzel Elazığ şehrinde çok büyük asayiş sorunu vardır. Özellikle Zafran Yeni Mahalle Hafız Hasan Gül Sokak ve çevresi çingeneler çeteler gangasterler ballyciler esrarkeşlerin mekan tuttuğu yerler oldu. Hırsızlar geri dönüşümcüyüz hurdacıyız adı altında her türlü pisliği yapan şahıslar bu mahallede cirit atmaktalar. Devletin güvenlik güçleri ise bu bölgede yoklar. Aslında devlet herkesi biliyor ama müdahale etmek yok. Bu güzel şehrin bu hale gelmesinde birazda Elazığlıların da payı vardır. Bana dokunmayan bin yaşasın anlayışı içerisindeler. Umarım düzelir ancak biraz zor.

Bakmadan Geçme