Çalıştıkça milletin gönlünde iz bırakıyor!

31 Mart yerel seçimlerine ilişkin değerlendirmeler devam ederken AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim sürecinin en çok çalışan, gayret eden ve vatandaşlarla buluşan milletvekili olarak toplumda büyük beğeni ve destek aldı.

Yerel seçim sürecinin başladığı Ocak ayında hafta sonları sürekli olarak gelen, TBMM'nin çalışmalara ara vermesinin ardından ise yaklaşık olarak bir ay boyunca Elazığ il merkezi ve ilçelerde seçim çalışmaları yürütün AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, seçim döneminin en çalışkan milletvekili oldu.

Şehir merkezinde esnaf ziyaretleri ve ev ziyaretleri yapan Milletvekili Keleş, mahalle buluşmaları programlarında da vatandaşlara hitap etti.

Elazığ Milletvekili Erol Keleş, tüm ilçeleri ve beldeleri defalarca ziyaret ederek hem vatandaşlarla buluştu, hem de belediye başkan adaylarına destek istedi. İlçelerde yaptığı hane ziyaretleri ile seçmelerin beklentilerini ve dileklerini doğrudan kendilerinden dinledi.

Gençler, kadınlar ve yaşlılarla buluşmaya özel önem veren Milletvekili Keleş, bu kesimler ile kurduğu gönül bağı ile de dikkatleri çekti.

Siyasal analistler AK Parti'nin Elazığ'da oyunun daha fazla düşmemesinde en önemli payın Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in çalışmaları ve vatandaşlarla kurduğu özel gönül bağının etkisi olduğunun özellikle altını çiziyorlar.

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, seçim döneminde olduğu gibi seçim sonrasında ve bayram süresince de vatandaşlarla buluşmaya devam etmesinin AK Parti'nin toparlanmasında baş aktör olacağının önemli bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Elazığ Online
Yorumlar 4
Elazığlı 23 13 Nisan 2024 00:38

Erol Keleş'i dürüstlüğünden dolayı severim ama siyasette maalesef dürüstlük işlemiyor işte. Kendisi dürüst ama yanında gezenlere dikkat etmesi lazım. O dürüstlüğüne her an zeval getirebilirler. Yerel seçimde Allah var iyi bir performans sergiledi. Alınan oylarda payı büyük

Ya Karakoçan 13 Nisan 2024 00:34

Erol Keleş hem Sivriceyi kaybetti hem de Karakoçan'i kaybetti. Aslında teşkilat Erol Keleş'i o noktalarda yalnız bıraktı. Teşkilat onun kadar efor sarf etseydi hem Sivrice hem de Karakoçan da ak partiye geçmişti.

Dursun Bagci 13 Nisan 2024 00:32

Yerel seçim sürecinde sahayı boş bırakmayarak dava adamıyız diyenlerden daha çok çalışan Erol Keleş'i tebrik ederim. Şahin Şerifoğulları yatsın kalksın Erol beye dua etsin. Aldığı oyun yarısı Erol beyin dürüstlüğüne verilmiş oylardir.

Deniz Ulaş 13 Nisan 2024 00:27

Çok yerinde bir haber olmuş, AK Parti yatsın kalksın Erol Keleş'e dua etsin, seçim zamanı dur durak bilmeden koşuşturan hoca AK Parti'yi hezimete uğramaktan kıl payı kurtardı.

Bakmadan Geçme