Ankaragücü Maçının Hakemi Emre Malok

Elazığspor-Ankaragücü mücadelesinin hakemleri açıklandı. Pazar akşamı saat 21:45'te oynanacak müsabakayı Hakem Emre Malok yönetecek.

TAKİP ET

Elazığspor-Ankaragücü mücadelesinin hakemleri açıklandı. Pazar akşamı saat 21:45'te oynanacak müsabakayı Hakem Emre Malok yönetecek. Hakem Malok'un geçmişte yönettiği bazı karşılaşmaların ardından tepki sesleri yükselmişti.

Elazığspor-Ankaragücü mücadelesinin hakemleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu merkez Hakem Kurulu'nun yaptığı atamaya göre Pazar akşamı saat 21:45'te Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan önemli karşılaşmayı İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Emre Malok yönetecek. Hakem Malok'un yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi'nden A Klasman Yardımcı Hakemleri Oktay Önge ve Oğuz Kağan Çalışır olacak. Müsabakanın 4. Hakemi olarak ise Adana Bölgesi'nden A Klasman Hakemi Zorbay Küçük görevlendirildi. Elazığspor-Ankaragücü mücadelesini yönetecek olan Hakem Emre Malok son olarak temsilcimizin Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezon maçında görev almıştı. Malok, bordo-beyazlıların 27 Aralık 2016 tarihinde deplasmanda oynadığı Erzincanspor müsabakasında görev almış, temsilcimiz bu karşılaşmayı 3-2 kaybetmişti.

MALOK'UN GEÇMİŞİNDE TEPKİLER VAR!

Öte yandan Pazar akşamı düdük çalacak olan Emre Malok, geçmiş dönemlerde yönettiği maçlarda tartışma konusu olmuştu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'a 2-0 mağlup olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Basın Sözcüsü Açıkgöz, maçı yöneten Malok hakkında; 'Adana Demirspor maçındaki kararları hata olarak değerlendirmek ne yazık ki mümkün değil. Emre Malok'un birkaç gün önce Adana'ya gittiğini, kimlerle görüştüğünü çok iyi biliyoruz' gibi iddialarda bulunmuştu. Ayrıca 2015 yılında Kocaeli Birlikspor-Amedspor karşılaşmasında verdiği iddia edilen kararlarla maçın skoruna etki ettiği öne sürülen Emre Malok'a Kocaeli cephesinden tepki gelmişti. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir ile teknik direktör İsmet Taşdemir, Malok'un kararlarının maçın sonucuna etki ettiği iddialarında bulunmuştu. / Harun Furkan YAĞBASAN

Bakmadan Geçme