Seçim bitti vekillerden ses yok!

31 Mart yerel seçimlerinin ardından gözlerden kaybolan CHP Milletvekili Gürsel Erol aradan 23 gün geçmesine rağmen henüz Elazığ'a gelmezken, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver ise sessizliğini koruyor.

Seçim bitti vekillerden ses yok!

14 Mayıs seçimlerinin ardından Elazığ ile ilgisini düşüren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yerel seçimlerin ardından ise kayıplara karıştı.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından 23 gün geçmesine rağmen henüz Elazığ’a gelmeyen Milletvekili Gürsel Erol, şehir de yaşanan problemlere ilişkin de bir değerlendirme yapmadı.

Yerel seçimlerin ardından sessizliğe bürünen Milletvekillerinden biri de MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver oldu. MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, seçimlerin ardından partisinin düzenlediği bayramlaşma programına katıldı, bugün ise Keban Belediye Başkanlığını kazanan Yücel Doğan’ı ziyaret etti. Bu iki program dışında Vekil Işıkver görülmedi.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in ülke gündemine de gelen konular başta olmak üzere şehrin sorunlarıyla ilgili ne zaman konuşacakları ya da ne zaman bir hizmete yönelik adım atacakları merakla bekleniyor.