Zafer Yetiş: Düzlüğe çıkaracak bir yönetim varsa devretmeye hazırız

TY Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Zafer Yetiş: Düzlüğe çıkaracak bir yönetim varsa devretmeye hazırız

Misli.com 2. Lig’de zor günler geçiren TY Elazığspor’da Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, transfer tahtasından önce kadroda bulunan futbolcuların takımda kalması için bir bütçeye ihtiyaç duyduklarını söyledi. Yetiş, “Bizim öncelikle hedefimiz transfer tahtası da değil. Yiğitcan Erdoğan diye bir futbolcumuz var. Ömer, para bulunamadı diye gitti. Yiğitcan bari gitmesin. Yiğitcan’ı tutmamız, transfer tahtasından daha önemli” dedi.

Başkan Selçuk Öztürk’ün 1,5 yıl içerisinde kulübe yaklaşık 3 Milyon 800 TL para verdiğini dile getiren Zafer Yetiş, “Bunu yapabilecek bir babayiğit varsa, cebimden ben para verip kulübü yaşatacağım diyen bir babayiğit varsa çıksın gelsin kulübü hemen devredelim” diye konuştu.

“DÜZLÜĞE ÇIKARACAK BİR YÖNETİM VARSA DEVRETMEYE HAZIRIZ”

Elazığspor’un kaderini belirleyecek olan toplantının bir türlü yapılamadığını belirten Yetiş, ”Aylardır toplantı düzenlenemiyor. 4 tane vekil, Sayın Belediye Başkanımız ve Sayın Valimiz bir araya gelip, bu kulübün kaderini belirleyecek olan bir toplantı yapamıyor. Bu da bizleri çok üzüyor. Selçuk Başkan’ımız bu konuda bir çağrıda bulundu. Yönetime karşı bir güvensizliğiniz varsa, Elazığspor’u düzlüğe çıkaracak bir yönetim varsa çıksın, biz teslim etmeye hazırız. Bununla ilgili de bir çalışma yok. Bir vurdumduymazlık var, umursamazlık var. Elazığspor bu şehrin bir marka değeridir. Yani bu şehrin tek sosyal aktivitesi bence. Elazığ’ın en büyük sivil toplum örgütüdür. Bunları neden göz ardı ediyorlar bilmiyorum” ifadelerini kullandı.