Yaz tatilinde siyaset mutfağına giriş bileti! Mahmut Rıdvan Nazırlı o projeyi yeniden başlatıyor!

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yaz dönemi boyunca devam edecek 'Gençlerle Bir Gün' programı için gençlere çağrıda bulundu. Programa katılacak gençler, bir gün boyunca Nazırlı'nın ziyaretlerine, toplantılarına ve saha çalışmalarına eşlik ederek kamu hizmetlerinin işleyişini yerinde gözlemleme fırsatı bulacak.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yaz dönemi boyunca gençlerle buluşmalarını sürdüreceğini duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla “Gençlerle Bir Gün” programını yeniden başlattığını açıklayan Nazırlı, Elazığlı gençleri bir gün boyunca saha çalışmalarına, ziyaretlere ve toplantılara katılmaya davet etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, gençlerin kamu yönetimi ve siyaset süreçlerini yakından tanımalarına imkan sağlayan “Gençlerle Bir Gün” programının yaz döneminde yeniden devam edeceğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden yapılan duyuru kısa sürede çok sayıda genç tarafından ilgi gördü.

Nazırlı'nın paylaştığı programa göre, başvuru yapan gençler sırayla davet edilerek bir gün boyunca milletvekilinin programlarına eşlik edecek. Katılımcılar, saha ziyaretlerinden resmi toplantılara kadar birçok faaliyeti yerinde gözlemleme fırsatı bulacak.

Gençler Bir Gün Boyunca Programlara Katılacak

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli genç kardeşlerim, yaz boyunca ‘Gençlerle Bir Gün’ programımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu program kapsamında bir genç kardeşimiz, bir gün boyunca tüm programlarımıza eşlik edecek; ziyaretlerimize, toplantılarımıza ve saha çalışmalarımıza katılarak hem tecrübe paylaşımında bulunacak hem de kamu hizmetinin farklı yönlerini yakından görme fırsatı elde edecek.”

Nazırlı, programa katılmak isteyen gençlerin paylaşımın altına yorum yapabileceğini veya doğrudan mesaj yoluyla ulaşabileceğini belirtti.

Amaç Gençleri Sürecin İçine Dahil Etmek

Program kapsamında gençlerin yalnızca izleyici konumunda olmayacağını vurgulayan çevreler, uygulamanın gençlerin kamu hizmetlerinin işleyişini yerinde görmesi açısından önemli bir fırsat sunduğunu ifade ediyor.

Özellikle üniversite öğrencileri ve kamu yönetimi, siyaset bilimi gibi alanlarda eğitim gören gençlerin programa yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Gençlerden İlk Yorumlar Geldi

Duyurunun ardından sosyal medya üzerinden görüş bildiren bazı gençler, uygulamanın farklı bir deneyim sunacağını belirtti.

Baran D., “Ben #hazırım ben #kararlıyım, Ben aziz şehir #Elazığın çocuğuyum. Bu bir sevda işi, bu bir gönül işi.” dedi.

Bir başka genç takipçi Erhan Ö. ise, “Sayın vekilim bende programlarınıza eşlik etmek isterim sizde uygun görürseniz” yorumunda bulundu.

Başka bir genç takipçi Mert A. ise, “Sayın vekilim bende programlarınıza eşlik etmek isterim sizde uygun görürseniz hayırlı bayramlar diler saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

Yaz Boyunca Devam Edecek

Milletvekili Nazırlı'nın açıklamasına göre “Gençlerle Bir Gün” programı yaz dönemi boyunca devam edecek. Başvuruda bulunan gençler belirli bir planlama dahilinde sırayla davet edilerek programlara katılabilecek.

Elazığ’da daha önce de çeşitli gençlik buluşmalarına imza atan Nazırlı’nın yeni dönem daveti, özellikle yaz tatilini verimli değerlendirmek isteyen gençler arasında şimdiden merak uyandırdı.