Yaz şenliklerine Elazığlılardan yoğun ilgi

Elazığlıların sosyal hayatına katkı sunmak için yaz boyunca birbirinden farklı etkinliklerle vatandaşlarımızı buluşturacak olan Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri, bayramın ikinci gününde de Çayda Çıra Musiki Derneği ekibi ile konuklarına muhteşem bir akşam yaşattı.

Yaz şenliklerine Elazığlılardan yoğun ilgi

Elazığ belediyesi tarafından düzenlenen yaz şenlikleri bayramın ikinci gününde de devam etti.

Kültür Park Amfitiyatro’da düzenlenen programda Çayda Çıra Musiki Derneği ekibi birbirinden özel parçalarını hemşehrilerimiz için seslendirdi.

Amfitiyatroyu dolduran vatandaşlar, aileleri ve il dışından gelen misafirleri ile Çayda Çıra Musiki ekibinin seslendirdiği parçalara hep bir ağızdan eşlik ederek bayramın sevincini gönüllerince yaşadılar.

BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜNDE ELAZIĞ MUSİKİ DERNEĞİ MUSİKİ EKİBİ SAHNE ALACAK

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bayramın üçüncü günü (11 Temmuz Pazartesi) Elazığ Musiki Derneği musiki ekibi, dördüncü günü ise Elazığ Kültür ve Musiki Derneği musiki ekibinin saat 21.00’de Kültür Park Amfitiyatro’da sevenleriyle buluşacağı belirtilerek bütün vatandaşlarımızın ücretsiz gerçekleştirilen konserlere davetli olduğu kaydedildi.