Vekil Gürsel Erol: 'Her zaman olduğu gibi seçimlerde de halkın yanındayız'

Elazığ'da yaklaşan seçimler öncesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Milletvekili Erol, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol, seçim kampanyası kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Vekil Gürsel Erol: 'Her zaman olduğu gibi seçimlerde de halkın yanındayız'

45 gündür süren yoğun bir tempoyla Elazığ'ın her mahallesini, her ilçesini ve beldesini gezen Erol, kent merkezinde de seçmenlerle buluşuyor.

Son olarak, çarşı esnafı ve Yeşildere Sokak üzerindeki esnafları ziyaret eden Erol, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Ziyaretleri sırasında esnafın sorunlarına önem veren ve seçim öncesi onların taleplerini yerinde dinleyen Milletvekili Erol’a, esnaflar da ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirerek, kendisine desteklerini belirttiler.

Seçmenlerle bir araya gelmenin çok önemli olduğunu belirten Milletvekili Erol, "Elazığ'da her zaman olduğu gibi seçimlerde de halkın yanındayız. Esnaflarımızın sorunlarını, taleplerini dinleyerek, çözüm önerileri sunuyoruz. Elazığ'ın kalkınması ve refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman sadece bana oy verenlerin milletvekili olmadım, her zaman bütün milletin vekili olarak çalışmalarımı yürüttüm. Bu önceden de böyleydi bundan sonra da böyle olacak" dedi.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erol, seçime sayılı günler kala, seçmenlere ulaşmaya devam edeceğini kaydetti.