Vefa-Der Kurucu Genel Başkanı Kartakgül'ün rozetini Dr. Erbakan taktı

Türkiye Vefa-Der Kurucu Genel Başkanı Zülfü Kartakgül Yeniden Refah Partisi'ne katıldı. Kartakgül'e törenle, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan tarafından parti rozeti takıldı.

Vefa-Der Kurucu Genel Başkanı Kartakgül'ün rozetini Dr. Erbakan taktı

Geçtiğimiz yıllarda AK parti Gençlik Kollarında çeşitli görevlerde bulunan Türkiye Vefa-Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül, Yeniden Refah Partisi’ne katıldı. Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi’nde, partiye katılan yeni üyeler için tören düzenlendi.

Vefa-Der Kurucu Genel Başkanı Kartakgül rozeti taktı

Refah Partisi'nin dedelerinin partisi olduğunu ifade eden Kartakgül Milli Dirilişin Özünü ve değerlerini kaybetmiş, çizgisinden sapmış İktidar ile olamayacağını ifade ederek 'MİLLİ DİRİLİŞİN VE UYANIŞIN' ancak davamızın özü olan 'MİLLİ GÖRÜŞ' haraketinin gerçek lideri olan rahmetli 'Necmettin Erbakan' hocamızın açtığı yolda yürüyen Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan Beyefendinin liderliğinde samimi Milli Görüş kadroları ile olacağını belirtti.

Şehrimize ve Ülkemize Yeniden Refah Partimizin bir dava neferi olarak hizmet etmenin heycanını ve gururunu yaşadığını ifade etti.

Vefa-Der Genel Başkanı Zülfü Kartakgül’ün rozeti Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş ve İl Sorumlusu Av. İbrahim Gök’ün katıldığı törenle, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından takdim edilerek hayırlı ve uğurlu olması temenni edildi.

Vefa-Der Kurucu Genel Başkanı Kartakgül rozeti taktı

Törene, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, YRP Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, YRP Elazığ İl Sorumlusu Av. İbrahim Gök ve partililer katıldı.

Kartakgül, Elazığ’a ve Türkiye’ye Yeniden Refah Partisi’nin bir dava neferi olarak hizmet etmenin heyecanını ve gururunu yaşadığını ifade etti.

ZÜLFÜ KARTAKGÜL KİMDİR?

1984 Elazığ doğumlu olan Zülfü Kartakgül, Azerbaycan Nahçivan Devlet Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi Müzik Ana Bilim Dalında yüksek lisans seminerini tamamlamıştır.

Yüksek Lisans dönemi sosyal bilimler enstitüsü öğrenci başkanlığı görevi yürüten Kartakgül Ayrıca Balkan üniversitesinden “Uluslar Arası Terör Güvenliği” Konulu sertifikayı almayı hak etmiştir.

Gençlik yıllarından itibaren milli görüş tabanlı siyasi ahlak ile AK Parti Gençlik kollarında çeşitli görevlerde bulunmuş ve 2015 yılında dava dostları ile birlikte ilk defa Elazığ Genel Merkezli Bir Sivil toplum kuruluşunu hayata geçirerek ülke genelinde 16 il ve 17 ilçede teşkilatlanmayı başarmıştır.

Evli ve iki çocuk babasıdır.