Ümit Er MHP'den aday adaylığını açıkladı

Yapılacak olan 28. dönem milletvekili seçimlerinde MHP'den Elazığ Milletvekili Aday Adayı Olan Ümit Er, Resmi müracaatını yaptı

Ümit Er MHP'den aday adaylığını açıkladı

28. Dönem Milletvekili seçimlerinde MHP’den Elazığ Milletvekili aday adayı olan Ümit Er, il başkanlığına giderek, aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Ümit Er MHP'den aday adaylığını açıkladı

MHP Elazığ Milletvekili Aday Adayı Ümit Er, İş hayatında edinmiş olduğu bilgi ve birikim ile Ülkemize ve Elazığ’a hizmet için aday adayı olduğunu söyledi.

Aday adayı Ümit Er,

“14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemiz için tarihi öneme sahip cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimi olacaktır. Bu seçimlerimizde ülkemize ve aziz şehrimize geleceğe hizmet etmek adına Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ milletvekilliği aday adaylığına müracaatımı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. İş insanı ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarındaki görevlerime her zaman şehrimizin gönüllü bir hizmetkarı olarak verdiğim mücadele bilgi birikim ve siz kıymetli kardeşlerimin yürekten destek ve dualarına dayanarak yola çıkmış bulunuyorum. Bugün çok kıymetli başkanımız Sayın Yunus Bal, Milliyetçi Hareket Parti’mizin değerli yöneticileri ve gönüldaşlarımızla birlikte bu kutsal çatı altında sizlerle birlikte bir araya gelerek süreci başlatmış bulunmaktayım” dedi.

Ümit Er MHP'den aday adaylığını açıkladı