Sürsürü Mahallesi yeni muhtarı belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde Sürsürü Mahalle Muhtarlığı görevini yürüten Ergün Gül geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmişti. Hayatını kaybeden Merhum Ergün Gül'ün yerine Sürsürü Mahallesi Muhtarlığı görevine birinci aza Mustafa Yıldırım getirildi.

Sürsürü Mahallesi yeni muhtarı belli oldu!

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Sürsürü Mahalle Muhtarı Ergün Gül’ün yerine Mustafa Yıldırım getirildi.

Yeni Sürsürü Muhtarı Mustafa Yıldırım, merhum Ergün Gül’e rahmet dileyerek Sürsürü Mahallesi için elinden gelen çabayı göstereceğini kaydetti.

Sürsürü Mahallesi yeni muhtarı belli oldu!

Sürsürü Muhtarı Mustafa Yıldırım yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz günlerde rahmetli olan Sürsürü Mahalle Muhtarımız Ergün Gül’e Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum yüce rabbim mekanını cennet etsin inşallah.

Sürsürü Mahallesi yeni muhtarı belli oldu!

Ben 1979 Sürsürü doğumluyum kendim rahmetli olan Sürsürü Mahalle Muhtarımız Ergün Gül’ün birinci azasıydım. Sayın Valimizin ve Yüksek Seçim Kurulunun almış olduğu karar neticesi doğrultusunda 19 Aralık 2022 tarihi itibariyle Sürsürü Mahalle Muhtarlık görevine başlamış bulunmaktayım. Görev sürem boyunca mahallem ve mahallelerim için elimden gelen çabayı sar edeceğim. Cadde caddde, sokak sokak elimden gelen ne varsa bütün hizmetleri önlerine sunmaya çalışacağım. Buradan Allah’ın izniyle Sayın Valim Sayın Belediye Başkanlarım Sayın Vekilleri Sayın Sivil Toplum Kuruluşları ile birlikte elimizden gelen bütün hizmetleri getirme çabası içerisinde olacağız. İnşallah Merhum Ergün Gül muhtarımın yarım kalan projelerini de elimden gelen bütün gayreti göstererek tamamlamaya çalışacağım” dedi.