Selmanoğlu'ndan Ramazan Bayramı mesajı: 'Gönül birliğimiz bayramla taçlanıyor!'
Ramazan ayının manevi huzurunu sahada vatandaşlarla iç içe geçiren AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, yayımladığı bayram mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Selmanoğlu, Elazığlıların Ramazan boyunca sergilediği samimiyete teşekkür ederek tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.
On bir ayın sultanı Ramazan’ın ardından Elazığ, bayram coşkusuna kapılarını açtı. Ramazan ayı boyunca iftar sofralarından sahur buluşmalarına kadar kentin her noktasında vatandaşla temas kuran AK Parti Elazığ İl Başkanı Sencer Selmanoğlu, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yazılı bir mesajla paylaştı.
Selmanoğlu, bayramların sadece bir tatil değil, aynı zamanda kırgınlıkların onarıldığı ve toplumsal dayanışmanın zirveye çıktığı müstesna günler olduğunu hatırlattı. Ramazan boyunca teşkilat mensuplarıyla birlikte Elazığ’ın mahalle mahalle, sokak sokak nabzını tuttuklarını belirten Selmanoğlu, bu süreçteki birliktelik ruhuna dikkat çekti.
“Hüznü ve Mutluluğu Bir Arada Yaşıyoruz”
Mesajında Ramazan’ın vedasından duyulan burukluğu ve bayramın getirdiği sevinci dile getiren Başkan Selmanoğlu, şu ifadelere yer verdi:
“Rahmet, bereket ve paylaşma ayı olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznünü yaşarken, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar; kardeşliğin, dayanışmanın, sevgi ve hoşgörünün en güzel şekilde yaşandığı günlerdir.”
Siyasetin merkezine insanı ve gönülleri kazanmayı koyduklarını ifade eden Selmanoğlu, Ramazan boyunca kendilerini samimiyetle bağrına basan Elazığlılara şükranlarını sundu. Gönül birliğinin önemine değinen Selmanoğlu, bayramın huzur ve refah getirmesini diledi.
Şehit Aileleri ve Gaziler Unutulmadı
Başkan Selmanoğlu mesajının sonunda, vatan uğruna canlarını feda eden kahramanları ve onların emanetlerini de unutmadı. Başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere tüm Elazığ halkının bayramını tebrik eden Selmanoğlu, bayramın Türkiye’ye ve İslam alemine sağlık, huzur ve bereket getirmesi temennisiyle sözlerini noktaladı.
Elazığ sokaklarında bayram hazırlığı yapan vatandaşlar da bayramın birleştirici gücüne vurgu yaparak, bu tür mesajların toplumsal barışa katkı sunduğunu ifade etti. Kent genelinde bayramlaşma programlarının bayramın birinci gününden itibaren çeşitli noktalarda devam etmesi bekleniyor.